Theorie boeken zijn  bij ons verkrijgbaar in onze webshop en in sommige lespakketten.  In de webshop kunt u theorie boeken ook online bestellen. Ga naar Tarieven / Webshop

 

Wij bieden een compleet pakket aan voor het gegarandeerd behalen van jouw auto theorie. 

Iedereen leert op zijn eigen manier, leer je liever online of uit een boek? Om je zeker goed voor te bereiden op jouw theorie examen adviseren wij om veel oefenexamens online te maken. 

Alle mogelijkheden kun je terug vinden in onze webshop. Hier kun je kiezen wat het beste bij je past. 

 

Reserveer tijdig je Theorie examen. Dit doe je op www.cbr.nl 

Log in met je DigiD code

Hierna volgt een scherm waar je uit verschillende locaties en tijden kan kiezen. 

Plan je theorie examen zo vroeg mogelijk in. 

De eerste 20 uren rijles mag je bij mij lessen zonder theorie. Ben je al wel in bezit van je theorie dan draagt dit alleen maar positief bij aan je rijopleiding. 

 

Maar de laatste 20 uur van de rijlessen verwacht ik van mijn leerlingen dat ze ook met theoretische kennis in de auto stappen. Dit draagt positief bij aan je vorderingen en voorbereidingen op je examen. Je moet tenslotte toch je theorie in bezit hebben alvorens ik TTT ( tussentijdse toets) en examens aan kan vragen bij het CBR.

 

 

 

 

Praktijkwerkboek

 

Rijschool Linda Gillis werkt met de RIS methode.  Van elke leerling wordt verwacht dat je elke les dit boek mee neemt. In dit boek staat jouw rijopleiding onderverdeeld in verschillende scripts en 4 Modules. Dit wordt je uitgebreid uitgelegd tijdens je intake les. 

Dit boek is jouw handboek voor jouw praktijklessen. leerlingen die hebben gelest met deze lesmethode, is bewezen dat zij een hogere slagingspercentage hebben dan leerlingen die zonder deze methode rijles hebben gevolgd. 

Je vorderingen worden overzichtelijk bijgehouden op een online vorderingenkaart. Deze kun jij thuis samen met je ouders ook in zien. Zodat ook je ouders inzicht hebben wat jij allemaal hebt geleerd in de rijlessen.  Transparantie open en eerlijkheid is waar rijschool Linda Gillis voor staat!

 

Ook leuk is om eens samen met je ouders je volgende rijles onderdeel door te lezen en het samen te bespreken. Wat weten hun nog van dit onderdeel? wat kunnen zij zich nog herinneren van hun rijles?