Rijschool Linda Gillis is een kleinschalige rijschool die ook niet de intentie heeft om te groeien. Hier is bewust voor gekozen. Je krijgt nooit te maken met wisseling van verschillende instructeurs of verschillende manieren van les geven. Maar een duidelijk en gestructureerd les programma op maat. Persoonlijke aandacht en begeleiding, korte communicatie lijnen, met een eerlijke en heldere aanpak. Ook voor de ouders. Mijn doel is om van jou als beginnend bestuurder een veilige en verantwoordelijke weggebruiker te maken. 
Momenteel ligt het landelijk gemiddelde op 40 uur rijles voordat de leerling op examen gaat. De een zal er wat meer nodig hebben, de ander wat minder. Iedereen is anders en dat is ook helemaal niet erg. 
Door de lesmethode die ik je aanbied, kun jij je thuis al voorbereiden op wat we de komende les gaan behandelen, mijn lesmethode is transparant en ouders kunnen deze thuis ook inzien. Als jij met deze voorkennis al in de auto stapt hebben wij meer efficiënte lestijd over! Kun je meteen je vragen stellen en hebben we ook meer tijd om ook echt te oefenen. Want oefening baart immers kunst! meer info vind je hier 

En lukt het even niet? Dan zetten we toch gewoon de auto even aan de kant? nemen we de situaties gewoon nog een keer door.

 

 

 

Rijschool machtigen

 

Om jouw examen aan te kunnen vragen bij het cbr moet je jouw rijschool machtigen. ga hiervoor naar www.cbr.nl  log in met je DigiD klik op rijschool machtigen. Het machtingsnummer van Rijschool  Linda Gillis is  2033G1 

Tijdens je inschrijving ontvang je hier alle informatie over.